fredag 1 mars 2013

London Super Comic Con 2013

1000 ögon gav sig ut i världen. London var målet och andra upplagan av London Super Comic Con. Ett stort serieevenemang med fokus på mainstream-serier (superhjältar och action). Många kända namn var på plats. Neal Adams, Bill Sienkiewicz, David Mack, Alan Grant, Brian Bolland och Mike Carey.

Just Carey var extra kul att träffa. Han var planerad gäst till Uppsala Comix (14 april, boka nu!) men var tvungen att dra sig ur. Vi tog chansen att träffa honom och allt slutade med en väldigt trevlig middag med honom och några till.

Anledningen till vår resa var att träffa Erik Hendrix och dela bord med honom på mässan. Erik skrev manuset till albumet The Evil Tree som Daniel tecknat. OBS: Signering i morgon, lördag, på Seriezonen!
Vi tog även chansen att ta med vår nyöversatta utgåva av Tupilak: TUPILAQ! (Stort tack till Christer för översättningsarbetet).

Ett studiebesök på Nobrow var även inbokat. Grundaren Sam Arthur visade oss lokalerna och vi hade en mycket trevlig pratstund om deras framgång på Angoulême. Sam är en av hedersgästerna på Uppsala Comix.

Det blev ett antal mycket trevliga dagar fyllda med serier och god mat. Nu laddar vi inför Uppsala Comix och SPX.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar